Utegångsförbud och jordgubbar

Hejsan! Det var rätt länge sen jag skrev faktiskt, men så kommer det typ va nu de sista dagarna!
Iallafall, i helgen har jag haft utegångsförbud, men bara på kvällarna. Sjukt tråkigt, men jag har haft jättemysiga dagar med mina kompisar i det fina vädret! Här är min helg med lite mobilbilder:


 Fredag: Efter skolan åkte jag och några kompisar in till stan och fikade, men vi hann inte vara där så länge. När alla utom jag och Mika hade åkt, köpte vi lite jordgubbar och satt på trappan utanför konserthuset i solen! Sen åkte jag hem och var hemma hela kvällen.

 
Lördag: Träffade Nea och Mathilda senare på dagen och köpte godis, hallonsoda, nutella och jordgubbar haha, och satte oss på en äng! Där var vi i flera timmar och sprang runt och dansade, och kastade Neas mobil så det fick världens spricka! Men var iaf jättemysigt.

Söndag: Har haft en jättelungn dag, på morgonen var jag ute och cyklade lite när det var sol. Astrid kom senare på dagen och vi kollade på nya avsnitt av Awkward och myste när det regnade! 

Det blev ett ganska långt inlägg, men vi får se när jag uppdaterar igen, har egentligen inte så mycket att skriva om. Puss puss! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0